0 552 511 14 34
Sosyal Medya Hesaplarımız

Halkalı Atakent Anaokulları

Error: Contact form not found.

PUSULA WORDPRESS TEMASI V2 SEO uyumlu hatasız kodlama Sınırsız RENK Seçeneği! Temaya Özel Bileşenler HTML & CSS Valid Dahili Cache Sistemi Revolution Slider Eklentisi Dil Dosyası Desteği (po/mo) Özel Tasarım İletişim Sayfası Modern Mobil Tema Entegresi Tek Tıkla Demo İçerik Sürükle & Bırak Şeklinde Tasarım Soru&Cevap, Buton, Özel Liste, İkonlu Başlık ve Açıklama Gutenberg Blokları Bileşen Destekli Anasayfa ve Sidebar   Satın Alma Sayfası   Tema Özellikleri
Halkalı Atakent Anaokulu PUSULA WORDPRESS TEMASI Dahili cache, sınırsız renk seçeneği, modern ve mobil uyumlu tasarım, tek tıkla demo içerik ve özel Gutenberg blokları ile harika bir kurumsal tema.
İstiklal Mahallesi Şehzade Cad. No:49 D.13

Atakent - Ümraniye / İSTANBUL
necatgumus@gmail.com
0 552 511 14 34
0 552 511 14 34
Atakent Anaokulu 0552 511 14 34

Atakent Anaokulu

 

Atakent Anaokulu ; Çocuklarınızın Eğitim Hayatına Sağlam Bir Temelle Başlayabilmesi İçin Bizler Buradayız! Geleceğin şekillenmesi ve çok daha yenilikçi bir toplum içerisinde yer alınmasında büyük rol oynayan çocuklarımız kaliteli bir eğitimden geçmek zorundadır öyle değil mi? O halde kaliteli bir eğitimin okul öncesine işaret ettiğine değinmek gerekir. Okul öncesiyle eğitim hayatına ilk adımı atan öğrencilerimiz gerek fiziksel gerekse de ruhsal gelişimleri noktasında en doğru içeriklerle donatılmaktadır. Bu noktada söz konusu gelişim ölçütlerini dikkate alan öğretmenlerimiz başarılı bir kadronun en önemli parçaları olacaktır. Uygun materyallerle zenginleştirilen eğitim içeriğinin ise önemi yadsınamayacaktır. Eğitim tek kelime ile ifade ediliyor olsa da kendisini oluşturan parçaların doğru bir şekilde birleştirilmesi ile anlamını bulacak ve istendik dönütleri ortaya çıkaracaktır. unun için sadece kaliteli bir kadro, uygun materyaller ve doğru eğitim içeriği yeterli olmayacaktır. Eğitimin söz konusu olduğu ortam da bahsi geçen bütünün parçalarından biridir. Zira uygun bir şekilde düzenlenmemiş olan eğitim ortamı diğer tüm parçalar eksiksizce düzenlenmiş olsa da istendik sonuçları beraberinde getirmeyebilir. O nedenledir ki söz konusu eğitim ortamının doğru bir şekilde düzenlenmesi ve ışıktan sese, masa ve sandalyelerinden zemine dahası birçok faktöre uygun olması gerekecektir. Bizler Atakent Anaokulu olarak minik öğrencilerimizi hayata hazırlayacağımız ortamları bu noktada en doğru şekilde düzenlemekteyiz. Sayfamız üzerinden de paylaşmış olduğumuz eğitim ortamımızı galeri bölümümüzden inceleyebilirsiniz.

 

Atakent Anaokulları

 

Atakent Anaokulu
Atakent Anaokulu

Anaokulu denildiğinde ne yazık ki birçok kişinin aklına yalnızca oyundan ibaret olan kurumlar gelmektedir. Ancak sadece yuva, eğlence ve oyun olarak görülemeyecek olan bu kurumlar eğitimin çocukların gelişimlerine uygun olacak şekilde düzenlendiği ve çocukların okul hayatına ansızın girmeden yavaş, yavaş hazırlanabilecekleri ortamlardır. Tabi ki oyunların da eğlencenin de içerisinde yer aldığı bu kurumlarda eğitim; kalem tutmadan boya yapmaya, sınıftaki çocukların birbirleriyle doğru bir şekilde iletişim kurmasından paylaşmayı öğrenmelerine ve sorumluluk bilincine sahip olmalarına kadar daha birçok içeriği de beraberinde getirecektir. Eğitimde yararlılık ile işlevselliği konu edinen Atakent Anaokulları, öğrencilerinin her biriyle özel olarak ilgilenmekte ve eğitimin istendik sonuçlarla kaliteli ortamlarda deneyimli kadrosuyla öğrencilere verilmesini amaç edinmektedir. Bir tek çocuğun bile bir toplumu değiştirmeye yeteceğinin bilincinde olan Atakent Anaokulu yani bizler bu bilinç ile yolumuzu çizmekteyiz.

 

Temel eğitim yaşının 0 ila 4 arası olduğu ve 4 ile 6 yaş aralığının ise bu eğitimin pekiştirilebildiği dönem olduğu araştırmalarla gözler önüne serilmiştir. O halde eğitimde önceliğiniz olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Eğitim hayatının başlangıcı olan anaokullumuzla sağlam bir temel atmak ve ön hazırlık sürecini en başarılı şekilde gerçekleştirmek için çocuklarınızı bekliyoruz.

 

Ümraniye Atakent Anaokulu

 

Atakent Anaokulları Olarak Öğrencilerimize Nitelikli Eğitim Ortamları Sunuyoruz!

 

Ümraniye Atakent Anaokulu ile tüm ebeveynlere öncelikli olarak belirtmek istediğimiz önemli bir husus vardır ki o da, anaokuluna gitmeden doğrudan ilkokula başlamış olan çocukların birçok konuda dezavantaj yaşayacağıdır. Neden mi? Çünkü ilkokullar profesyonel eğitimin ilk olarak başladığı ortamlardır. Ancak, çocuklar gerek fiziksel gerek zihinsel gerekse de ruhsal açıdan yorucu bir döneme girerken buna hazır olmayabilir. Bu durum başarısızlık hissini çocuklarda söz konusu kılacak ve okula gitme isteğini de doğrudan etkilemiş olacaktır. Birçok noktada aynı anda uyum göstermeye çalışan çocuklar önceden bir hazırlık evresine girmedikleri için bu dönemde sadece dersler açısından değil arkadaşlarıyla kuracağı ilişkiler açısından da zorluklar yaşayacaktır.

 

Peki, ya çocukları böyle bir yorgunluğun içine sokmaya sizce gerek var mı? Tabi ki yok...

 

Halkalı Atakent Anaokulu

 

O halde Halkalı Atakent Anaokulu ile çocukları söz konusu sürece hazırlamanız, çocuklar için hemen her açıdan avantaj niteliği taşıyacaktır. Düşünsenize okul hayatına kadar oyunlarla büyüyen bir çocuk bir anda temel derslerle mücadele vermek zorunda kalıyor. Oyunlarından ansızın koparılıyor. Okula, arkadaşlarına, öğretmenine yavaş, yavaş alışmak yerine alışma süreciyle profesyonel eğitimi bir anda almaya başlıyor. Bizler bu yorucu süreci anaokulumuzla verdiğimiz eğitimler ve düzenlemiş olduğumuz ortamlar sayesinde kolaylaştırmak için buradayız.

 

Çocukların uyum sürecini başarılı bir şekilde atlatabilmelerini öngören kurumumuz beraberinde araştırmacı, yaratıcı, kendine güvenen ve eğlenerek öğrenebilen bireyler yetiştirebilmeyi de amaç edinmektedir. Çocuklarınız için fırsat niteliği taşıyan kurumumuz bu bağlamda diğer kurumlar ile kıyaslandığında kalitesi ile ön plana çıkacaktır. Temel eğitim için söz konusu olan yaş aralıklarına yönelik yapılan araştırmalara yukarıda değinilmişti. İşte bu konuyla ilgili yapılan bir diğer araştırma da çocukların anaokulunda aldıkları eğitimin sadece eğitim hayatlarını değil aslında tüm yaşantılarını etkilediği yönündedir. Bunun nedeni ise anaokulu eğitimiyle çocukların özgüveni, eğitime yönelik isteği, keşfi, araştırma becerisini ve daha birçok niteliği kazanabilmesidir. Çocukların öğrenmeye de keşfetmeye de en açık oldukları dönemin anaokulunu işaret etmesi söz konusu artıları ve çocukların yaşantılarını neden bu denli etkileyebildiğini açıkça göstermiş olacaktır.

 

Çocuklarınıza Sunduğumuz Eğitimler Ve Öğretiler İle Adaptasyon Sürecine Destek Oluyoruz!

 

Atakent Anaokulu çocuklarımızın keşif ve öğrenme noktasındaki açlığını oyunlar ve tercih edilen yöntemler yardımıyla eğitime dâhil etmektedir. Anaokulu düzeyindeki çocukların en rahat konsantre olduğu şey dikkatlerini çeken öğeler ile oyunlar olacaktır. Bunun bilincinde olan eğitimcilerimiz söz konusu öğelerle oyunları kullanarak eğitim içeriklerini en doğru şekilde düzenlemekte ve yine en doğru metotlar ve materyaller eşliğinde öğrencilerine sunmaktadır. Tasarlanan eğitim içeriğinin çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimlerine hitap edecek şekilde sunulması esas alınmaktadır. Böylece çocuklardaki öğrenme ile anlama kapasitelerinde hızla gelişme sağlanacaktır. Bu gelişim, çocukların özgüvenini de pekiştirecektir. Zira arkadaşları ile aynı zamanda kolay bir şekilde öğrenim sağlayan çocuk böylece yapabildiklerinin farkına vararak özgüvenini pekiştirecek ve eğitimin yanı sıra tüm hayatına da yansıtacaktır.

 

Atakent Anaokulları, çocuklarımızı ilkokula hazırlarken arkadaşlık, insan ilişkisi, ortak kullanım ve adaptasyon süreçlerinin de gelişimine zemin hazırlamaktadır. Görüleceği üzere kurumumuz çocuklarımızın eğitimine sadece temel dersler noktasında değil hayata dair birçok konuda da destek olmaktadır. Yapabileceklerinin farkında olan ve adaptasyon sürecini en doğru şekilde tamamlayabilen öğrenciler ilkokula hazır hale gelecek böylece başarı da kaçınılmaz olacaktır öyle değil mi? Sadece okul değil iş hayatına yönelik başarılı bireyler yetiştirebilmeye yönelik yapı taşlarının da temeli olan anaokulumuz için kısaca çocuklarımızın geleceğine dokunacak diyebiliriz. Çocuklara başarıyı üst düzeye çıkaracak olan tekniklerin yanı sıra ihtiyaç duydukları bilgi ile deneyimi de sunan kurumumuz eğitim sürecinin kalitesini de gözler önüne serecektir. İlkokula hazırlığın olduğu kadar çocukların gelişimlerinin de önemli birer basamağı olan kurumumuz, öğrencilerimizin yaş aralıklarını dikkate alarak oyunla eğitimi daha başarılı bulmaktadır. Böylece çocukları sıkmamakta, eğitimi sevmelerine yardımcı olmaktadır. Merakın ve oyuna olan ilginin üst düzeyde olduğu yaş aralıkları çocukların içerisinde bulundukları süreci birtakım oyuncaklar, yaratıcılığa yönelik oyunlar ve araç gereçlerle harmanlamayı gerekli kılacaktır. Eğitim öğretime yönelik temel alışkanlıkların bu şekilde kazandırılabilmesi ise mümkün olacaktır. O halde son olarak çocukların anaokulunda karşılaştığı öğreti ile eğitimler yardımıyla okul yaşamı ve farklılaşan çevreye daha rahat bir şekilde uyum sağlayabileceğini söyleyebilir, çocuklarınızı okulumuza davet edebiliriz.